EASYWEB
Estetika
  Estetika  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
Spletni katalog Želim ponudbo  
Paket EASYWEB KATALOG K90

Vašo ponudbo sestavlja večje število izdelkov, ki jih morate predstaviti javnosti. Izdelke imate razvrščene v kategorije, saj je to za obiskovalca bolj pregledno. Posamezni izdelek je predstavljen s šifro, nazivom, krajšim opisom, sliko in ceno. Vsebina spletne strani in kataloga mora biti vedno posodobljena.

Cena vzpostavitve: 1.090 EUR
Mesečna naročnina: 90 EUR
Čas izvedbe: 5 delovnih dni

Z naročniškim paketom EASYWEB KATALOG K90 bo vaš spletni katalog zasnovan po standardih spletne prisotnosti. Strateška zasnova vsebin bo vodila uporabnika skozi spletno stran in katalog ter mu pomagala pri iskanju informacij in izdelkov. Dobra strukturna in vsebinska zasnova omogoča tudi osnovno optimizacijo vsebin za iskalnike (SEO) in učinkovitejši vpis spletne strani v iskalnike in imenike preko katerih bodo novi obiskovalci našli vašo spletno stran.

Količina vsebin je primerna za osnovno predstavitev podjetja in daljši opis ponudbe. Obiskovalci imajo možnost prijatelje ali poslovne partnerje obvestiti o vaši ponudbi tako, da jim pošljejo povezavo na vašo stran tako, da jo priporočijo kot dobro, uporabno in informativno spletno stran. Ker je internet interaktivni medij, bo imela vaša spletna stran vključen 1 osnovni kontaktni obrazec preko katerega vas bodo obiskovalci lahko kontaktirali za dodatna pojasnila o ponudbi ter povpraševanja.

Z učinkovito spletno stranjo je treba gospodariti in zato vključuje kvoto točk, ki so namenjene vsebinskim in strukturnim spremembam spletne strani. Osnova za razvoj spletne strani in nadgradnjo služi osnovna statistika obiska spletne strani. Razvoj skupaj načrtujemo na svetovalnih sestankih. 

Izdelki v katalogu bodo predstavljeni z osnovnimi podatki (šifra, naziv, opis, cena), razdeljeni pa so lahko v več kategorij. Za večjo aktualnost spletne strani bo skrbel naključni izdelek iz kataloga.

Mesečna naročnina paketa EASYWEB KATALOG K90 ima vključeno:

  • 60 točk namenjenih za vsebinske in strukturne spremembe spletne strani
  • najem, upravljanje in vzdrževanje sistema za vaše spletne strani
  • naročniško službo za sprejemanje sprememb spletnih strani
  • naročniške spletne strani
  • uporabo oblikovne predloge (designa)
  • osnovno statistiko obiska spletne strani
  • do 1 letni svetovalni sestanek
  • uporaba strežniške infrastrukture.
 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki