EASYWEB
Vse za splet na enem mestu
  Vse za splet na enem mestu  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
Spletni katalog Želim ponudbo  
Paket EASYWEB KATALOG K110

Ponudbo vašega podjetja je treba predstaviti z več parametri, ki jih glede na vrsto ponudbe določite vi (primer: lokacija nepremičnine, kvadratura, nadstropje, dvigalo, komunalni priključek, parkirišče, ...). S spletno stranjo in katalogom želite doseči aktivnejšo komunikacijo z obiskovalci in strankami. Pri upravljanju vsebin in razvoju spletnega kataloga želite imeti izkušenega poslovnega partnerja.

Cena vzpostavitve: 1.490 EUR
Mesečna naročnina: 110 EUR
Čas izvedbe: 5 delovnih dni

Z naročniškim paketom EASYWEB KATALOG K110 bo vaš spletni katalog zasnovan po standardih spletne prisotnosti. Strateška zasnova vsebin bo vodila uporabnika skozi spletno stran in katalog ter mu pomagala pri iskanju informacij in izdelkov. Dobra strukturna in vsebinska zasnova omogoča tudi osnovno optimizacijo vsebin za iskalnike (SEO) in učinkovitejši vpis spletne strani v iskalnike in imenike preko katerih bodo novi obiskovalci lažje našli vašo spletno stran.

Količina vsebin je primerna za osnovno predstavitev podjetja in daljši opis ponudbe. Za lažji dostop do točno želene informacije bo na spletni strani iskalnik po vsebinah spletnega mesta. Obiskovalci imajo možnost prijatelje ali poslovne partnerje obvestiti o vaši ponudbi tako, da jim pošljejo povezavo na vašo stran tako, da jo priporočijo kot dobro, uporabno in informativno spletno stran. Ker je internet interaktivni medij, bo imela vaša spletna stran vključen en osnovni kontaktni obrazec preko katerega vas bodo obiskovalci lahko kontaktirali za dodatna pojasnila o ponudbi ter povpraševanja in en kompleksnejši poštni obrazec preko katerega je možno podajati zahtevnejša povpraševanja s parametri in izračuni.

Z učinkovito spletno stranjo je treba gospodariti in zato vključuje kvoto točk, ki so namenjene vsebinskim in strukturnim spremembam spletne strani. Osnova za razvoj spletne strani in nadgradnjo služi napredna statistika obiska spletne strani. Razvoj skupaj načrtujemo na svetovalnih sestankih.

Izdelki v katalogu bodo predstavljeni z osnovnimi podatki, naročnik pa bo za nekatere izdelke podal zahtevnejše opise, kar bo vidno tudi na spletni strani, saj bodo izpisi za prikaz izdelka narejeni tako kot bo želel naročnik. Izdelki bodo razdeljeni v več kategorij. Za večjo aktualnost spletne strani bo skrbel naključni izdelek iz kataloga. 

Mesečna naročnina paketa EASYWEB KATALOG K110 ima vključeno:

  • 80 točk namenjenih za vsebinske in strukturne spremembe spletne strani
  • najem, upravljanje in vzdrževanje sistema za vaše spletne strani
  • naročniško službo za sprejemanje sprememb spletne strani
  • naročniške spletne strani
  • uporabo oblikovne predloge (designa)
  • napredno statistiko obiska spletne strani
  • do 2 letna svetovalna sestanka
  • uporaba strežniške infrastrukture.
 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki