EASYWEB
Svoboda
  Svoboda  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
Spletna trgovina Želim ponudbo  
Paket EASYWEB TRGOVINA T150

Ponudbo vašega podjetja je treba predstaviti z več parametri, ki jih glede na vrsto ponudbe določite vi (primer: oblačilo, velikost, barva, ...). Obiskovalci spletne trgovine se lahko registrirajo in imajo tako olajšan drugi nakup. Kupljeno blago stranka poravna s predračunom ali po povzetju. Pri upravljanju vsebin in razvoju spletne trgovine želite imeti izkušenega poslovnega partnerja.

Cena vzpostavitve: 1.690 EUR
Mesečna naročnina: 150 EUR
Čas izvedbe: 7 delovnih dni

Z naročniškim paketom EASYWEB TRGOVINA T150 bo vaša spletna stran s trgovino zasnovana po standardih spletne prisotnosti. Strateška zasnova vsebin bo vodila uporabnika skozi spletno stran in katalog ter mu pomagala pri iskanju informacij in izdelkov. Dobra strukturna in vsebinska zasnova omogoča tudi osnovno optimizacijo vsebin za iskalnike (SEO) in učinkovitejši vpis spletne strani v iskalnike in imenike preko katerih bodo novi obiskovalci lažje našli vašo spletno stran.

Količina vsebin je primerna za osnovno predstavitev podjetja in daljši opis ponudbe. Za lažji dostop do točno želene informacije bo na spletni strani iskalnik po vsebinah spletnega mesta. Obiskovalci imajo možnost prijatelje ali poslovne partnerje obvestiti o vaši ponudbi tako, da jim pošljejo povezavo na vašo stran tako, da jo priporočijo kot dobro, uporabno in informativno spletno stran, priporočijo pa lahko tudi posamezen izdelek iz kataloga. Ker je internet interaktivni medij, bo imela vaša spletna stran vključen en osnovni kontaktni obrazec preko katerega vas bodo obiskovalci lahko kontaktirali za dodatna pojasnila o ponudbi ter povpraševanja ter en kompleksnejši poštni obrazec preko katerega je možno podajati zahtevnejša povpraševanja s parametri in izračuni.

Z učinkovito spletno stranjo je treba gospodariti in zato vključuje kvoto točk, ki so namenjene vsebinskim in strukturnim spremembam spletne strani. Osnova za razvoj spletne strani in nadgradnjo služi napredna statistika obiska spletne strani. Razvoj skupaj načrtujemo na svetovalnih sestankih.

Spletni katalog je osnova spletne trgovine. Izdelki v katalogu bodo predstavljeni z osnovnimi podatki, naročnik pa bo za nekatere izdelke podal zahtevnejše opise, kar bo vidno tudi na spletni strani, saj bodo izpisi za prikaz izdelka narejeni tako kot bo želel naročnik. Izdelki bodo razdeljeni v več kategorij. Za večjo aktualnost spletne strani bo skrbel naključni izdelek iz kataloga.

Izdelke iz spletnega kataloga bodo obiskovalci nabrali v nakupovalno košarico in jih tudi kupili, plačali pa po povzetju ali predračunu. Obiskovalec se bo lahko registriral (ali ne) in pregledal svoja naročila, lahko pa bo tudi spremenil svoje podatke.

Naročila preko spletne trgovine bo pregledal in obdelal skrbnik spletne trgovine. Za skrbnika je predviden tečaj uporabe skrbniškega modula spletne trgovine. 

Mesečna naročnina paketa EASYWEB TRGOVINA T150 ima vključeno:

  • 120 točk namenjenih za vsebinske in strukturne spremembe spletne strani
  • najem, upravljanje in vzdrževanje sistema za vaše spletne strani
  • naročniška služba za sprejemanje sprememb spletnih strani
  • naročniške spletne strani
  • uporabo oblikovne predloge (designa)
  • napredno statistiko obiska spletne strani
  • do 2 letna svetovalna sestanka
  • uporaba strežniške infrastrukture.
 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki