EASYWEB
Estetika
  Estetika  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
Spletna trgovina Želim ponudbo  
Paket EASYWEB TRGOVINA T120

Vašo ponudbo sestavlja večje število izdelkov, ki jih želite s pomočjo spletne trgovine tudi prodajati. Izdelki so razvrščeni v kategorije, saj je to za obiskovalca bolj pregledno. Posamezni izdelek je predstavljen s šifro, nazivom, krajšim opisom, sliko in ceno. Vsebina spletne strani in kataloga mora biti vedno posodobljena. Obiskovalec izdelke dodaja v nakupovalno košarico. Kupljeno blago poravna s predračunom ali po povzetju.

Cena vzpostavitve: 1.290 EUR
Mesečna naročnina: 120 EUR
Čas izvedbe: 5 delovnih dni

Z naročniškim paketom EASYWEB TRGOVINA P120 bo vaša spletna stran s trgovino zasnovana po standardih spletne prisotnosti. Strateška zasnova vsebin bo vodila uporabnika skozi spletno stran in katalog ter mu pomagala pri iskanju informacij in izdelkov. Dobra strukturna in vsebinska zasnova omogoča tudi osnovno optimizacijo vsebin za iskalnike (SEO) in učinkovitejši vpis spletne strani v iskalnike in imenike preko katerih bodo novi obiskovalci lažje našli vašo spletno stran.

Količina vsebin je primerna za osnovno predstavitev podjetja in daljši opis ponudbe. Obiskovalci imajo možnost prijatelje ali poslovne partnerje obvestiti o vaši ponudbi tako, da jim pošljejo povezavo na vašo stran tako, da jo priporočijo kot dobro, uporabno in informativno spletno stran. Ker je internet interaktivni medij, bo imela vaša spletna stran vključen en osnovni kontaktni obrazec preko katerega vas bodo obiskovalci lahko kontaktirali za dodatna pojasnila o ponudbi ter povpraševanja.

Z učinkovito spletno stranjo je treba gospodariti in zato vključuje kvoto točk, ki so namenjene vsebinskim in strukturnim spremembam spletne strani. Osnova za razvoj spletne strani in nadgradnjo služi osnovna statistika obiska spletne strani. Razvoj skupaj načrtujemo na svetovalnih sestankih.

Spletni katalog je osnova spletne trgovine. Izdelki v katalogu bodo predstavljeni z osnovnimi podatki (šifra, naziv, opis, cena), razdeljeni pa so lahko v več kategorij. Za večjo aktualnost spletne strani bo skrbel naključni izdelek iz kataloga.

Izdelke iz spletnega kataloga bodo obiskovalci nabrali v nakupovalno košarico in jih tudi kupili, plačali pa po povzetju ali predračunu.

Naročila preko spletne trgovine bo pregledal in obdelal skrbnik spletne trgovine. Za skrbnika je predviden tečaj uporabe skrbniškega modula spletne trgovine.

Mesečna naročnina paketa EASYWEB TRGOVINA T120 ima vključeno:

  • 90 točk namenjenih za vsebinske in strukturne spremembe spletne strani
  • najem, upravljanje in vzdrževanje sistema za vaše spletne strani
  • naročniško službo za sprejemanje sprememb spletne strani
  • naročniške spletne strani
  • uporabo oblikovne predloge (designa)
  • osnovno statistiko obiska spletne strani
  • do 2 letna svetovalna sestanka
  • uporaba strežniške infrastrukture.
 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki