EASYWEB
Zanesljivost
  Zanesljivost  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
Pogosta vprašanja Želim ponudbo  
Pogosta vprašanja in odgovori

Spodaj so navedena pogosta vprašanja in odgovori nanje. V primeru, da ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam pišite.

Splošno o EASYWEB-u

Oblikovne predloge / designi

Naročniško razmerje

EASYWEB PREDSTAVITEV

EASYWEB KATALOG

EASYWEB TRGOVINA

Spletno oglaševanje

Dodatne storitve

Splošno o EASYWEB-u

Kaj je EASYWEB?

EASYWEB je storitev spletne prisotnosti za mala in srednja podjetja, ki jo opravlja in trži podjetje Mojsplet d.o.o.. V eno besedo smo združili vse aktivnost, od snovanja do celotnega življenja spletnih strani.
Naročnikom nudimo enostavno a izjemno profesionalno spletno prisotnost.

Smo veliko podjetje. Je EASYWEB primeren tudi za nas?

Da, najzmogljivejši EASYWEB naročniški paketi so namenjeni prav velikim podjetjem. Oglejte si paketa P90 in P150 iz sklopa EASYWEB PREDSTAVITEV.

Res zahtevate, da se naše spletne strani nahajajo na vašem strežniku? Zakaj?

EASYWEB je zasnovan kot celovita storitev, tako da vključuje tudi gostovanje na našem strežniku. Specifičnost sistema EASYWEB zahteva, da se nahaja na naših strežnikih, kjer imamo nadzor nad vsem dogajanjem, s čimer lahko zagotavljamo neprekinjeno delovanje, učinkovito tehnično vzdrževanje ter hitro spreminjanje vsebin. Naši strežniki so zmogljivi in nudijo hitro internetno povezavo.

Oblikovne predloge / designi

Zakaj so pri EASYWEB-u designi pripravljeni vnaprej?

Designi oz. oblikovne predloge so pripravljeni vnaprej, ker to pomeni hitrejšo pot do spletne prisotnosti. Vse oblikovne predloge so narejene tako, da obiskovalci z lahkoto najdejo informacije o vašem podjetju, proizvodih ali storitvah prav tako pa so naši oblikovalci poskrbeli, da so privlačni in v koraku s časom.

Mar to pomeni, da lahko poleg našega podjetja isto oblikovno predlogo uporabi še kdo drug?

Da, lahko jo uporabi. Vendar se v vsakem primeru oblikovno predlogo prilagodi vaši celostni podobi: zamenja se logotip, barve, fotografije na straneh in podobnost med stranmi z isto oblikovno predlogo je komaj opazna.

To nam pa ni všeč. Zakaj je tako?

Storitev EASYWEB je masovna storitev, kar pomeni, da lahko več organizacij ali posameznikov uporabi isto oblikovno predlogo. V tem primeru je cena spletne prisotnosti bistveno nižja, kot če bi spletno stran oblikovali samo za enega naročnika. Oblikovne predloge so avtorska dela in so jih naredili slovenski oblikovalci.

Je pri EASYWEB-u možno imeti tudi design, ki bo narejen posebej za nas?

Seveda. Možno je oblikovati spletno stran posebej za vas, vendar to pomeni, da bo cena spletne prisotnosti višja. Gre za dodatno storitev oblikovanja po meri, ki je odvisna od izbranega naročniškega paketa.

Imamo oblikovalce, ki skrbijo za našo celostno podobo. Lahko oni pripravijo design, ki se potem v EASYWEB-u uporabi za našo stran?

Design lahko pripravijo vaši oblikovalci. Mi ga bomo vgradili v sistem EASYWEB. Cena implementacije take oblikovne predloge je odvisna od dogovora.

Naročniško razmerje

Kako sklenem naročniško razmerje?

Naročniško razmerje sklenete s podpisom v celoti izpolnjene "Naročniške pogodbe EASYWEB", ki ureja naročniško razmerje med ponudnikom storitev in naročnikom. Sklenitev naročniškega razmerja natančno določajo "Splošni pogoji za opravljanje storitve EASYWEB".

Kako prekinem naročniško razmerje?

Naročnik sklene naročniško razmerje za nedoločen čas s šestmesečnim (6) odpovednim rokom.
Odpoved naročniškega razmerja stopi v veljavo z iztekom odpovednega roka. Poda jo zakoniti zastopnik naročnika v pisni obliki. Odpoved naročniškega razmerja hkrati pomeni tudi odpoved pogodbe in izklop storitve.

Če želite izstopiti prej, ste dolžni poravnati vse zneske naročnin za izbran naročniški paket za vse mesece do konca naročniškega obdobja. Prekinitev naročniškega razmerja natančneje določajo "Splošni pogoji za opravljanje storitve EASYWEB".

EASYWEB PREDSTAVITEV

Kaj vključuje sklop PREDSTAVITEV?

Storitveni sklop PREDSTAVITEV pokriva predstavitveni vidik spletne prisotnosti. Ponuja estetsko dovršen videz, uporabniko prijazno razporeditev vsebin in osnovne predstavitvene funkcionalnosti.

Ali našo stran vpišete v iskalnike in imenike ali moramo za to poskrbeti sami?

Vpis vaše spletne strani v iskalnike in imenike je pri storitvi EASYWEB samoumeven in tako vsebovan v vseh naročniških paketih.

Nudi EASYWEB tudi statistiko obiska spletnih strani in koliko to stane?

Menimo, da je spletna stran za naročnika neuporabna, če nima podatka, kako dobro je obiskana. Zato je statistika obiska že vključena v ceno vseh naročniških paketov. Naročniški paketi pa se razlikujejo v tem, kako zahtevno statistiko obiska vsebujejo.

EASYWEB KATALOG

Spletno stran že imamo, želimo pa ji dodati katalog izdelkov?

Če ste že EASYWEB naročnik lahko spletno stran v skladu s »Splošnimi pogoji za opravljanje storitve EASYWEB« nadgradite na enega od EASYWEB KATALOG naročniških paketov.

Če spletno stran že imate, vendar niste EASYWEB naročnik, obstoječe spletne strani v okviru storitve EASYWEB ne moremo nadgraditi.

Lahko se odločite za sklenitev naročniškega razmerja v okviru enega od EASYWEB KATALOG naročniških paketov. To pomeni, da spletno stran s katalogom zasnujemo in postavimo na novo.

EASYWEB TRGOVINA

Spletno stran imamo, želimo pa imeti spletno trgovino.

Če ste že EASYWEB naročnik lahko spletno stran v skladu s »Splošnimi pogoji za opravljanje storitev EASYWEB« nadgradite na enega od EASYWEB TRGOVINA naročniških paketov.

Če spletno stran že imate, vendar niste EASYWEB naročnik, obstoječe spletne strani v okviru storitve EASYWEB ne moremo nadgraditi.

Lahko se odločite za sklenitev naročniškega razmerja v okviru enega od EASYWEB TRGOVINA naročniških paketov. To pomeni, da spletno stran s katalogom in spletno trgovino zasnujemo in postavimo na novo.

Spletno oglaševanje

Kaj je SPLETNO OGLAŠEVANJE?

Spletno oglaševanje je namenjeno dodatni promociji vaše spletne strani na spletnih iskalnikih in ostalih spletnih medijih. Največji poudarek je na sponzoriranih povezavah in sponzoriranih novostih na spletnih iskalnikih, ki jih uporabljajo slovenski uporabniki interneta (Najdi.si, Google.Yahoo).

Kaj je SPLETNO OGLAŠEVANJE?

Sponzorirana povezava je okoli 250 znakov (odvisno od iskalnika) dolgo besedilo, ki se pojavi na vrhu seznama zadetkov v iskalnikih, ko uporabniki spleta iščejo s ključnimi besedami, ki so vsebinsko povezane z oglaševalčevo dejavnostjo. Naslov sponzorirane povezave je hkrati povezava na oglaševalčeve spletne strani.

Kaj je sponzorirana novost?

Sponzorirana novost je največ do 180 znakov dolgo besedilo na vstopni strani iskalnikov in imenikov, namenjena oglaševanju novosti na spletnih straneh. To oglaševanje zagotovi v kratkem času objave obisk širokega kroga spletnih uporabnikov.

Dodatne storitve

Na spletni strani želimo funkcionalnost, ki je nismo našli v vaših naročniških paketih ...

Preverite dodatne storitve, ki bodo popestrile vašo spletno stran tudi tam, kjer je naročniški paketi ne morejo.

 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki