EASYWEB
Svoboda
  Svoboda  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
O storitvi EASYWEB Želim ponudbo  
O storitvi EASYWEB

EASYWEB je celovita storitev spletne prisotnosti. Namenjena je malim in srednje velikim podjetjem.

Iskanje prednakupnih informacij, novih dobaviteljev, surovin, ponudnikov storitev, usklajevanje dogovorov, naročanje storitev in kupovanje proizvodov so le nekateri primeri uporabe interneta. Internet je ključen v poslovnem vsakdanjiku. Večina podjetij ga jemlje za svojega, le nekateri izkoriščajo njegov pravi potencial.

S storitveno znamko EASYWEB pokrivamo vse za splet – zasnovo, izvedbo in tudi kasnejše urejanje spletne strani. Tehnična izdelava spletne strani ni več nekaj kompleksnega, zato smo poudarek dali na spletni marketing, ki je ključni element zasnove in razvoja spletne strani. Loči uspešne spletne strani od neuspešnih. Ob tesnem sodelovanju z naročnikom zasnujemo spletno stran, jo izvedemo in v okviru storitve po naprej znani ceni tudi ohranimo vedno ažurno.

Mala in srednja podjetja skoraj brez izjeme zaposlujejo ljudi, ki v podjetju ustvarjajo dodano vrednost iz lastne dejavnosti, v kar poznavanje spletnega marketinga ponavadi ni vključeno. Pri zasnovi storitve EASYWEB smo to upoštevali in storitev zasnovali naročniku prijazno. Razbremenitev naročnika v procesu vzpostavitve in življenja spletne strani je za nas pomembno vodilo.

Več informacij:

 

 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki