EASYWEB
Zanesljivost
  Zanesljivost  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
O straneh Želim ponudbo  
Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine

Avtorska dela, ki so na kakršenkoli način vključena v spletne strani www.easyweb.si  (v nadaljevanju: spletne strani) kot na primer dizajni, avdiovizualna dela, slikovni material vsebine, članki in podobno so last družbe FUTURMEDIA d.o.o. in avtorskopravno varovana.

Blagovne oziroma storitvene znamke, ki so na kakršenkoli način vključene v spletne strani (na primer znamka EASYWEB) so varovane s predpisi o industrijski lastnini.

Vse pravice so pridržane. Uporabnik spletnih strani lahko uporablja vsebine na spletnih straneh izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih in drugih pravicah. Vsaka druga oblika uporabe kateregakoli materiala ali podatka na spletnih straneh (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje, prepisovanje...) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev odgovornosti družbe FUTURMEDIA d.o.o.

Družba FUTURMEDIA d.o.o. se bo trudila, da bodo podatki na spletnih straneh točni in ažurni, vendar družba FUTURMEDIA d.o.o. ne more biti odgovorna za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabniku spletnih strani nastala zaradi kakršnekoli uporabe materialov ali podatkov na spletnih straneh ali nezmožnosti uporabe le-teh.

Družba FUTURMEDIA d.o.o. se bo trudila za nemoteno delovanje spletnih strani, vendar ne more biti odgovorna za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja ali nedelovanja spletnih strani.

Družba FUTURMEDIA d.o.o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletne strani.

Družba FUTURMEDIA d.o.o. ne odgovarja za vsebino spletnih strani izven domene easyweb.si, ki so dostopne preko hipertekstnih povezav na spletni strani www.easyweb.si..

Varstvo podatkov uporabnikov spletnih strani

Kakršnekoli podatke, ki jih bo družba FUTURMEDIA d.o.o. pridobila na kakršenkoli način preko spletnih strani, so namenjeni izključno za komercialno rabo družbe FUTURMEDIA d.o.o. in jih bo družba FUTURMEDIA d.o.o. varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletnih strani se uporabi pravo Republike Slovenije. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

To pravno obvestilo lahko družba FUTURMEDIA d.o.o. kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletnih strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Za vsa vprašanja v zvezi s tem pravnim obvestilom se prosimo obrnite na družbo FUTURMEDIA d.o.o..

Zadnja sprememba tega pravnega obvestila je bila 12.06.2013.

 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki