EASYWEB
Vse za splet na enem mestu
  Vse za splet na enem mestu  
  Hitre povezave
Splošni pogoji in naročniška pogodba
EASYWEB oblikovne predloge
eVIZITKA - Izdelava spletnih strani za obrtnike in samostojne podjetnike
EASYDOMENA - registracija domen

Kontaktni podatki

FUTURMEDIA d.o.o.
Rusjanova ulica 6, Zg. Jarše
SI-1235 Radomlje

Tel.: 01 8100 260
Fax: 01 8100 269

Pišite nam >>>


 
     
 
DomovSpletne straniSpletni katalogSpletna trgovinaSpletno oglaševanjePogosta vprašanja in odgovoriReference
Spletna predstavitev Želim ponudbo  
Paket EASYWEB PREDSTAVITEV P150

S prednostmi interneta ste seznanjeni in rabite obsežno, a dobro zasnovano in lepo spletno stran z možnostjo interakcije z obiskovalci. Zaradi narave vašega poslovanja boste imeli tudi več vsebinskih sprememb za katere želite, da poskrbi ekipa ljudi z izkušnjami. Pri načrtovanju in nadgradnji spletne strani želite več pozornosti s strani partnerja in izvajalca.

Cena vzpostavitve: 1.550 EUR
Mesečna naročnina: 150 EUR
Čas izvedbe: 7 delovnih dni

Z naročniškim paketom EASYWEB PREDSTAVITEV P150 bo vaša spletna stran zasnovana po standardih spletne prisotnosti. Strateška zasnova vsebin bo vodila uporabnika skozi spletno stran in mu pomagala pri iskanju informacij. Dobra strukturna in vsebinska zasnova omogoča tudi osnovno optimizacijo vsebin za iskalnike (SEO) in učinkovitejši vpis spletne strani v iskalnike in imenike preko katerih bodo novi obiskovalci našli vašo spletno stran.

Količina vsebin je primerna za obsežno predstavitev podjetja in daljši opis ponudbe. Za lažji dostop do točno želene informacije bo na spletni strani iskalnik po vsebinah spletnega mesta. Za podjetja, ki lahko ponudbo predstavijo s slikami je zanimiva funkcionalnost Foto galerije/albumi. Obiskovalci imajo možnost prijatelje ali poslovne partnerje obvestiti o vaši ponudbi tako, da jim pošljejo povezavo na vašo stran tako, da jo priporočijo kot dobro, uporabno in informativno spletno stran. Ker je internet interaktivni medij, bo imela vaša spletna stran vključene 4 osnovne kontaktne obrazce preko katerih vas bodo obiskovalci lahko kontaktirali za dodatna pojasnila o ponudbi ter povpraševanja ter dva kompleksnejša poštna obrazca preko katerih je možno podajati zahtevnejša povpraševanja s parametri in izračuni.

Z učinkovito spletno stranjo je treba gospodariti in zato vključuje kvoto točk, ki so namenjene vsebinskim in strukturnim spremembam spletne strani. Osnova za razvoj spletne strani in nadgradnjo služi napredna statistika obiska spletne strani. Razvoj skupaj načrtujemo na svetovalnih sestankih. 

Mesečna naročnina paketa EASYWEB PREDSTAVITEV P150 ima vključeno:

  • 120 točk namenjenih za vsebinske in strukturne spremembe spletne strani
  • najem, upravljanje in vzdrževanje sistema za vaše spletne strani
  • naročniško službo za sprejemanje sprememb spletne strani
  • naročniške spletne strani
  • uporabo oblikovne predloge (designa)
  • napredno statistiko obiska spletne strani
  • do 3 letne svetovalne sestanke
  • uporaba strežniške infrastrukture.
 

Domov - Spletne strani - Spletni katalog - Spletna trgovina - Spletno oglaševanje - Pogosta vprašanja in odgovori - Reference - Želim ponudbo - O storitvi EASYWEB

© 2004-2016 FUTURMEDIA d.o.o. Vse pravice pridržane. - Pravno obvestilo - Piškotki